Despre Sportlatv.ro

 

Sportlatv.ro adduce împreună toate cele mai populare meciuri de fotbal disponibile live în România. Scopul nostru este de a facilita găsirea meciurilor oferite, precum şi a providerilor de transmisii live.

Am început ca un grup de prieteni care se săturaseră să piardă timpul cu site-urile ce oferă transmisii ilegale şi de proastă calitate, şi care vă bombardează cu reclame. Am găsit o soluţie simplă pentru a vedea fotbalul transmis în calitate înaltă gratuit şi, cel mai important, legal.

Soluţia transmisiilor legale

Pentru a avea cea mai bună calitate a transmisiilor gratuit, tot ce a trebuit să facem a fost să deschidem un cont cu una din agenţiile de pariuri cu licenţă în România care oferă servicii de live streaming clienţilor.

A fost nevoie să facem un mic depozit şi asta a fost tot! După aceasta am putut să ne bucurăm de meciuri şi evenimente gratuit.

Iar dacă dorim, putem oricând să pariem pe meciuri, însă nu este necesar. Atâta timp cât există bani în contul deschis, putem vizualiza oricât dorim, oricând dorim.

Dar ce provider oferă meciul?

Pentru a găsi care dintre provideri oferă meciul în serviciul lor de live streaming nu a fost mereu uşor. Aşa că, am decis să creem un website unde să adunăm toţi providerii.

Vizitatorii site-ului nostru pot verifica ce meciuri se desfăşoară într-o anumită dată, la ce oră, care este scorul live, precum şi ce provider transmite meciul – toate la un click distanţă.

Nu mai pierde timpul cu transmisiile de proastă calitate

Dacă, la fel ca noi, te-ai săturat de website-urile înşelătoare care oferă transmisii ilegale şi te fac să îţi pierzi răbdarea cu reclamele ce apar în mod agresiv, atunci foloseşte Sportlatv.ro pentru a găsi simplu şi uşor meciul dorit în mod legal şi la definiţie înaltă a imaginii.

Vizitează pagina noastră de provideri de fotbal live pentru a afla mai multe!